U Splitu trostruko ubojstvo

U Splitu trostruko ubojstvo

Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom…

Splitska je policija kasno popodne službeno potvrdila da je i treći muškarac na kojeg je danas pucano u samom središtu grada od teških ozljeda umro u KBC-u Split.

Split je pun policije, na terenu su svi rodovi, od uniformiranih do onih u civilu, interventne do specijalne. Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara na Facebooku je otkrio da je ubojica uhićen.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te na trećeg, no još se uvijek i pouzdano ne znaju detalji.

Dvojica upucanih muškaraca su odmah umrli, a treći je umro na operacijskom stolu u splitskoj bolnici. Svjedoci pucnjave kažu kako se čula rafalna paljba, da je neslužbeno pucao splitski pomorac F.Z., a smrtno su nastradali J.M. i J.T. Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom.

Prva dvojica su poznata policiji u ranijim slučajevima.

.T. imao je 38 godina. Kada je imao 22 godine, 2004. optužen je da je motociklom izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala osmogodišnja djevojčica. Djevojčici je pružena prva pomoć, no umrla je od posljedica teških ozljeda.

Bio je u zatvoru, a po izlasku 2008., sukobio se s drugim muškarcem koji mu je porezao vrat sjekirom. J.M. je poznat policiji zbog povezanosti s drogom.

Špekuliralo se i da su dvojica ubojica, no kasnije se pokazalo da to nije točno.

Zbog te je pucnjave policija cijelo popodne i noć preko medija upozoravali građane da izbjegavaju taj dio grada.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing