U tužiteljstvu saslušan muškarac koji se sumnjiči da je ubio počinitelja masakra na Cetinju

U tužiteljstvu saslušan muškarac koji se sumnjiči da je ubio počinitelja masakra na Cetinju

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, za koga se sumnja da je u petak hicima iz vatrenog oružja usmrtio višestrukog ubojicu Vuka Borilovića i zaustavio krvavi pohod na Cetinju, saslušan je večeras u svojstvu građanina u Višem državnom tužiteljstvu (VDT) u Podgorici, saznaje crnogorski portal ‘Pobjeda’.

Tu informaciju potvrdila je rukovoditeljica VDT Podgorica Lepa Medenica. Ona je kazala da je VDT telefonski uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na šta se on, kako je rekla, uredno odazvao.

Njega je saslušala dežurna tužiteljica Andrijana Nastić. Kako je priopćeno iz VDT-a, svakodnevno se saslušavaju svjedoci tragičnog događaja na Cetinju. Kaluđerović je danas u gradskoj kapeli i na groblju u Bajicama izjavio sućut obiteljima žrtava Vuka Borilovića.

Podsjetimo, službeno je objavljeno da nadležni još uvijek utvrđuju okolnosti je li smrt Cetinjanina Vuka Borilovića, koji je iz lovačke puške u petak ubio 10 sugrađana, nastupila kao posljedica teškog ranjavanja od projektila koji je ispalila policija ili od projektila koji je naknadno ispalio Kaluđerović.

Nakon što je dao izjavu, Nenad Kaluđerović se vratio na Cetinje.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar