Ubijeni maloljetnik i sredovječni muškarac u Pločama

Ubijeni maloljetnik i sredovječni muškarac u Pločama

Dvostruko ubojstvo se dogodilo u Pločama, piše Dubrovački vjesnik. Jedan od ubijenih je navodno maloljetnik, dok je drugi muškarac u srednjim godinama.

Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati. Navodno su ubijeni na dvije različite lokacije. Maloljetnik je ubijen u naselju Dedinje, dok je stariji muškarac ubijen u poduzetničkoj zoni.

Motivi dvostrukog ubojstva za sada nisu poznati.

Čovjek koji se sumnjiči za ubojstvo uhićen je nešto prije 9 sati u Opuzenu. Kako pričaju stanovnici grada koji su se našli blizu, čula se pucnjava, žene koje prodaju poljoprivredne proizvode na štandovima uz cestu su se od straha razbježale, a prolaznici kažu da su čuli povike: ‘Bacaj pušku!’

Policija je vrlo brzo nakon uhićenja potvrdila da se u Pločama dogodilo dvostruko ubojstvo. Ističu da se ubojstvo dogodilo na dvije lokacije u gradu Pločama te da je policija zaprimila dojavu građana o ubojstvu. Potvrdili su i da je ubojica uhićen.

Očevidom rukovodi županijski državni odvjetnik.

Dalmacija danas neslužbeno doznaje da se jedno ubojstvo dogodilo na odlagalištu otpada pored stanice za tehnički pregled, a policija je okružila i područje između crkve i suda.

“Navodno je netko izašao iz auta i pucao iz kalašnjikova”, rekao je stanovnik Ploča za isti izvor.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar