Udruga “Djeca nade” uspješno realizirala nekoliko projekata

Udruga “Djeca nade” uspješno realizirala nekoliko projekata

UGRDPP,,Djeca nade“Prozor-Rama je završnoj fazi realizacije projekta“Poboljšanje kvalitete života djece i osoba ometenih u psihofizičkom razvoju-naglasak na ruralne sredine“, odobrenog  od Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Uspješno smo završili  projektnu aktivnost ,,Oslobađanje straha od bijele kute“, posjetom Domu zdravlja Rama.

U ciklusu od osam radionica koje smo održavali od rujna tekuće godine, cilj je postignut, djeca su  suzbila strah od  liječničkog pregleda.

Sudionici u projektu, korisnici Udruge,kojima su projektni programi namijenjeni ,oslobodili su se straha od bijele kute i razvili  prijateljstvo s pedijatricom dr. Marom Anđelić , med sestrom Zorom Pavlović , drugim zdravstvenim djelatnicima Doma zdravlja Rama i volonterima.

U tijeku je povedba projektnog  programa ,,Preventivni stomatološki pregledi“ u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

U ovom projektu, podršku smo imali od: Doma zdravlja Rama, Crvenog križa općine Prozor-Rama, Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama, JU Centar za socijalni rad Prozor –Rama i brojnih volontera.

Zahvaljujemo sudionicima u projektu , svima koji su nam dali podršku i posebno Federalnom ministarstvu, koje nam je odobrilo provedbu projekta .

 Projekt ,,Osnaživanje obitelji, djece i osoba s invaliditetom“  odobren od Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ, planiramo realizirati  u siječnju 2018.godine.

                                                                                                                    

                                                                                                                   Upravni odbor Udruge

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar