• Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!
  • Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!

Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!

“Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenu izbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht”, priopćio je Dinamo

GNK Dinamo danas je dobio odluku Uefe da su njegovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih. Vijest je to koja je šokirala ljude iz Maksimirske, ali i sve navijače Dinama, iako je na neki način bila i očekivana.

– GNK Dinamo obavještava navijače i javnost da je Uefina Disciplinska komisija donijela odluku da se mlada ekipa Dinama zbog povrede pravila u utakmici protiv Anderlechta izbacuje iz Lige prvaka mladih. Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenuizbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht – priopćio je Dinamo.

Podsjetimo, u osmini finala nadarena generacija Dinama pobijedila je Anderlecht u gostima s 2:0, ali nakon povratka u Zagreb uslijedio je šok. Naime, Uefa je poslala dopis u klub da je pokrenut postupak zbog povrede pravila jer je za Dinamo od 83. minute zaigrao Matija Fintić koji je imao tri žuta kartona.

– Što da uopće kažem, o čemu, bolje da ništa ni ne govorim. Srce mi se raspalo na dva dijela. Mi smo pobjedu zaslužili na terenu, ponosan sam na igrače, klub, našu prezentaciju i dominaciju – rekao je u zračnoj luci trener Mario Cvitanović koji je tada još uvijek gajio nadu da će njegovi igrači dobiti priliku u četvrtfinalu ugostiti velikuBarcelonu. Nažalost, od toga neće biti ništa, a ovim nadarenim klincima, koji su se veselili nastavku ovog natjecanja, sigurno utjehu neće pružiti činjenica da je osoba odgovorna za ovaj propust suspendirana.

 

Vecernji.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar