Uefine kvalifikacije počinju danas derbijem pod Bijelim brijegom

Uefine kvalifikacije počinju danas derbijem pod Bijelim brijegom

U sljedećih šest dana u Mostaru i Širokom Brijegu održat će se natjecanje u Skupini 5 Elitnih kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo za nogometaše do 19 godina.

Ovo je prvi put da se u Hercegovini igraju službene Uefine utakmice, a na tri stadiona (Bijeli brijeg, Vrapčići, Pecara) reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će domaćin Ukrajini, Crnoj Gori i Poljskoj.

Upravo će danas biti odigran derbi ove skupine, jer se sastaju dva najveća favorita za prvo mjesto, a samo prvo mjesto vodi na Europsko prvenstvo. Pod Bijelim brijegom u 17 sati sastat će BiH i Ukrajina.
"Ono što je jako važno je da nemamo ozlijeđenih igrača. Momci su bili na nivou i maksimalno ozbiljno i profesionalno su odradili ove pripremne treninge. Kvalitetno smo se pripremili za ovu utakmicu i praktično i teoretski. Kada je riječ o reprezentaciji Ukrajine moramo istaknuti da su izuzetno kvalitetna ekipa. Ukoliko napravimo dobar rezultat sutra mislim da bismo otvorili sebi put ka završnici Europskog prvenstva”, poručio je izbornik U19 reprezentacije BiH Toni Karačić.
U isto vrijeme u Širokom Brijegu sastaju se Crna Gora i Poljska.
bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar