Uhićena još tri muškarca zbog razbojstva i premlaćivanja u Mostaru, traga se za šestim

Uhićena još tri muškarca zbog razbojstva i premlaćivanja u Mostaru, traga se za šestim

Nakon razbojništva koje se prekjučer u 14.30 sati dogodilo u Vukodolskoj ulici u mostarskom naselju Panjevina, slobode je lišeno ukupno pet osoba, dok se za šestom traga.

Kako je ranije pisano, a što je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, slobode su, najprije, lišeni P. D. i D. L., a tijekom dana i M. P., V. J. i A. M., piše Avaz.

Svi oni su identificirani operativnim radom na terenu te pomoću videosnimaka nadzornih kamera okolnih objekata.

https://www.hercegovina.info/vijesti/crna-kronika/grupa-muskaraca-pretukla-i-opljackala-jednu-osobu-medju-razbojnicima-dva-zatvorska-policajca/208792/

Iz Tužiteljstva HNŽ je rečeno da će danas biti poznato više informacija o ovom slučaju koji je zgrozio javnost u Mostaru, posebno zbog činjenice da su među sudionicima dvojica zatvorskih policajaca KPZ Mostar.

Podsjetimo, prekjučer je, usred dana, grupa nepoznatih osoba zaskočila G. M. (48)., izudarala ga i otela mu novac, kreditne kartice i mobitele.

Riječ je o muškarcu koji živi i radi u Austriji, a od kojeg su razbojnici su uzeli nešto više od 2.000 eura, ali i 700 maraka, kao i dva i-Phonea 14.

Njemu su nakon napada konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Izvor: Hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing