• Uručene donacije sa 7. Ramske noći u Salzburgu
  • Uručene donacije sa 7. Ramske noći u Salzburgu
  • Uručene donacije sa 7. Ramske noći u Salzburgu
  • Uručene donacije sa 7. Ramske noći u Salzburgu

Uručene donacije sa 7. Ramske noći u Salzburgu

U Salzburgu je 27. listopada 2018. godine održana 7. Ramska noć. Ovo okupljanje Ramljaka i prijatelja je uvijek humanitarnog karaktera.  Prikupljena sredstva za potporu potrebnim u Rami uručena su ovih dana Crvenom križu Prozor-Rama, Centru za socijalni rad i Udruzi roditelja djeca s posebnim potrebama “Djeca nade”.  U ime organizacijskog odbora Ramske noći potporu je uručio Davor Drežnjak. Na Ramskoj noći u Salzburgu sudjeluju i brojni Duvnjaci te je potpora uručena i udruzi “Nada” iz Tomislavgrada gdje je u ime organizacijskog odbora donaciju uručio Ilija Sliško.

Tijekom uručivanja donacije udruzi “Djeca nade” u ponedjeljak, 31.12.2018. Drežnjak je iskazao daljnju spremnost pomaganja potrebnima te je zahvalio općini Prozor-Rama za veliku potporu u organiziranju Ramske noći. “Mi ćemo i dalje nastaviti sa našim humanitarnim radom. Drago nam je da smo barem na jedan mali način pomogli više od 35 obitelji u Rami te udruzi “Djeca nade”.

U ime udruge “Djeca nade” predsjednica Ana Džalto je zahvalila kazavši: “Zahvaljujemo se svima koji dođu i barem otvore vrata prostorija udruge i za svaki oblik potpore. Sredstva koja dobivamo uvijek transparentno opravdamo i obavijestimo donatora o realizaciji. Nadamo se i daljnjoj suradnji.”

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar