Uspješno zbrinut tehnološki višak u školama HNŽ

Uspješno zbrinut tehnološki višak u školama HNŽ

„Uspješno smo zbrinuli sve prosvjetne djelatnike u one škole gdje je postojala potreba. Ponosan sam što je taj vrlo zahtjevan posao uradilo Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika ministarstva, Vlade, ravnatelja škola i sindikata prosvjete, koje je zajedničkim naporima uspješno okončalo taj posao“, kazao je na konferenciji za novinare dr. sc. Rašid Hadžović, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ.

Pojasnivši model koji je Povjerenstvo primijenilo, ministar Hadžović istaknuo je kako je pitanje tehnološkog viška uposlenika u obrazovanju riješeno u sklopu planiranih proračunskih sredstava.

Zadovoljstvo urađenim poslom izrazili su i predstavnici sindikata uposlenih u osnovnim školama HNŽ, izražavajući zahvalnost Vladi i resornom Ministarstvu koje ima puno razumijevanje za ovu problematiku i probleme s kojima se suočavaju prosvjetni djelatnici.

Odgovarajući na upite novinara o početku nastavne godine, ministar Hadžović istaknuo je kako će o nadnevku početka nastave u našoj županiji javnost biti upoznata tijekom sutrašnjeg dana.

”Pristiglo je nekoliko zahtjeva za odgodom početka nastave, o čemu ću upoznati članove Vlade, a Vlada će na sjednici koja će biti održana sutra  donijeti konačnu odluku i o tome obavijestiti javnost”, zaključio je ministar Hadžović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar