USUSRET DORI ’22: Marka producent otkrio na Instagramu

USUSRET DORI ’22: Marka producent otkrio na Instagramu

Hrvatska će sutra u Opatiji izabrati pjesmu koja će tu zemlju ove godine predstavljati na Eurosongu u Torinu. Kao i prijašnjih godina, za ulazak u finale Eurosonga natjecatelji će morati ponuditi nešto novo i drugačije. Natjecanje će voditi Franka Batelić, Elizabeta Brodić i Duško Ćurlić.
U moru sličnih ritmova i ove godine izdvojilo se nekoliko pjesama
Ako je favorite publike suditi prema YouTube pregledima, Marko je daleko na prvom mjestu s gotovo 210 tisuća pregleda, a slijede ga Mia Negovetić sa 137 tisuća pregleda i Mia Dimšić sa 120 tisuća.
Svi koji ste u Hrvatskoj i želite pomoći Marku da ostvari svoj dječački san i ode na Eurosong, možete glasovati pozivom na broj 065 22 44 03 ili slanjem SMS sadržaja DORA03 na broj 60006.

Marko u Opatiji nastupa pod rednim brojem tri s pjesmom “Moli za nas”.

Ramac, ali i zagrebački maturant Marko Bošnjak (18) javnosti se predstavio kao 11-godišnjak u showu ‘Pinkove zvjezdice’. Mentorice iz glazbene škole Husar & Tomčić ponudile su mu stipendiju pa se kao 14-godišnjak preselio u Zagreb, gdje je uz glazbenu školu upisao i Srednju školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju. Vlaho Arbulić, autor i producent njegove pjesme za Doru, otkrio ga je na – Instagramu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar