USVOJEN REBALANS PRORAČUNA OPĆINE PROZOR-RAMA

USVOJEN REBALANS PRORAČUNA OPĆINE PROZOR-RAMA

Jučer je, na 28. sjednici Općinskog vijeća Prozor-Rama, usvojen Rebalans proračuna Općine Prozor-Rama. Na sjednici su prisustvovao 21 vijećnik. Ovo je povijesni Proračun za Općinu Prozor-Rama, koji je ostvaren upravo zahvaljujući naporima općinskog načelnika Joze Ivančevića i općinskih službi da na sudu dobiju presudu protiv Elektroprivrede HZ HB. Osim ove presude, u proračun su uvrštena i kreditna sredstva i grant sredstva od Europske investicijske banke. U infrastrukturu općine planirano je ulaganje od 18.600.776,00 KM. Ovim rebalansom proračun općine Prozor-Rama iznositi će 27.175.576,00 KM.
Osim rebalansa proračuna vijećnici su usvojili i Odluku o uspostavi matičnih ureda na prostoru općine Prozor-Rama i to: Prozor, Šćit, Gračac, Uzdol i Šćipe.
1.)  Matično područje Prozor sa sjedištem u Prozoru, vodit će matičnu knjigu rođenih i matičnu knjigu umrlih za naseljena mjesta: Prozor, Borovnica, Duge, Dobroša, Blace, Donji Višnjani, Gornji Višnjani, Šerovina, Gmići, Lug, Lapsunj, Ometala, Paljike, Perići,, Šlimac, Družinovići.
 
2.) Matično područje Šćit sa sjedištem u Ripcima, vodit će matičnu knjigu rođenih i matičnu knjigu umrlih za naseljena mjesta:  Šćit, Jaklići, Kozo, Kovačevo Polje, Konj-Dolac, Klanac, Orašac, Maglice, Matkovići, Mluša,  Proslap, Podbor, Ploča, Rumboci, Ripci, Varvara i Zahum.      
 
3.) Matično područje Gračac sa sjedištem u Gračacu, vodit će matičnu knjigu rođenih i matičnu knjigu umrlih za naseljena mjesta: Gračac, Skrobućani, Grevići, Kućani, Lizoperci, Tošćanica, Trišćani, Hudutsko, Klek, Heljdovi, Ustirama, Gračanica, Parcani, Gorica, Paroš, Ravnica, Meopotočje,
 
4.) Matično područje Uzdol sa sjedištem u Uzdolu, vodit će matičnu knjigu rođenih i matičnu knjigu umrlih za naseljena mjesta: Uzdol, Donja Vast, Gornji Krančići, Glibe, Donji Krančići, Ljubunci, Ivanci, Jurići i Pajići.
 
5.) Matično područje Šćipe sa sjedištem u Šćipama, vodit će matičnu knjigu rođenih i matičnu knjigu umrlih za naseljena mjesta:  Šćipe, Here i Kute.
 
Vijećnici su usvojili i Izvješće JU Dom zdravlja Prozor-Rama.
  

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing