Utvrđen novi termin proslave mature Srednje škole Prozor

Utvrđen novi termin proslave mature Srednje škole Prozor

Nakon što je, zbog prometne nesreće koja se dogodila prošli tjedan u Ul. kralja Tomislavau Prozoru, u kojoj je teže tjelesne ozlijede zadobio maturant Srednje škole A. DŽ iz Rumboka, odgođena proslava mature koja se trebala odžati u petak (15. svibnja 2015.),  djelatnici, maturanti i njihovi roditelji danas su utvrdili novi termin održavanja proslave mature.

„Proslava mature održat će se sutra (20.svibnja 2015.), prema već predviđenom redoslijedu“, kazala je za Ramski vjesnik ravnateljica škole Anđa Mlakić.

Podsjećamo da će proslava mature započeti  sutra svečanim misnim slavljem  za maturante  u 18 sati, u župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Prozoru, a nakon mise uslijedit će fotografiranje s maturantima. Potom će se profesori i maturanti svečanim mimohodom kroz grad uputiti do motela „Rama“, gdje će svečana večera i zabava započeti u 20 sati.

Iz Srednje škole u Prozoru pozivaju sve roditelje i građane da dođu sutra do župne crkve u Prozoru, kako bi dali podršku i ispratili 115 maturanata.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar