UŽASNA NESREĆA: Radnik iz BiH (49) u Austriji upao u vruću kupelj od 450 stupnjeva i duboku dva metra

UŽASNA NESREĆA: Radnik iz BiH (49) u Austriji upao u vruću kupelj od 450 stupnjeva i duboku dva metra

Užasna nesreća dogodila se u subotu ujutro u austrijskom gradu Linz, kada je 49-godišnjak upao u vruću kupku s cinkom i sada se nalazi u životnoj opasnosti.

“Državljanin BiH teško je ozlijeđen u nesreći na radu i spasilačkim helikopterom morao je biti prebačen u Beč”, piše Fenix.

Bosanskohercegovački državljanin je oko 10.35 sati radio na demontaži u pogonu za vruće pocinčavanje jedne tvrtke iz Linza. Bio je na improviziranoj skeli kada je je iznenada izgubio ravnotežu iz neobjašnjivog razloga.

Pao je u dva metra duboku i 450 stupnjeva vruću cink kupelj, potonuo je do bokova. Drugi radnici su priskočili u pomoć izvukli ga i pozvali hitnu pomoć. S ozljedama opasnim po život prevezen je u Opću bolnicu Beč (AKH)

Zbog guste magle spasilački helikopter ÖAMTC C10 stacioniran u Linz-Hörschingu nije mogao poletjeti. Nakon ukazane prve pomoći na mjestu nesreće, muškarac je u pratnji liječnika hitne pomoći odvezen u Haag, gdje je tada sa spasilačkim helikopterom Christophorus 15 iz Donje Austrije prebačen u bolnicu u Beč.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar