Važne obavijesti iz Općinskog izbornog povjerenstva Prozor-Rama

Važne obavijesti iz Općinskog izbornog povjerenstva Prozor-Rama

Općinsko izborno povjerenstvo Prozor-Rama obavještava sve žitelje Općine da na izborni dan, na biračka mjesta dolaze s maskom te održavaju propisane socijalne distance, da se zadrže onoliko koliko je potrebno za izvršenje svoje građanske dužnosti.

Na ulazu u školu u Prozoru bit će osoba koja će mjeriti temperaturu svim glasačima i upućivati ih na biračko mjesto. Glasovanje će biti organizirano tako da će svi građani ulaziti na jedan ulaz, a potom izlaziti na drugi nakon završenog glasovanja.

Prijava glasača koji glasuju putem posebnog mobilnog tima

Građani koji su pozitivni na Covid-19 ili imaju rješenje o izolaciji ili ako se nalaze na bolničkom liječenju pa zbog toga nisu u mogućnosti doći na biračko mjesto na kojem su upisani, bit će na njegov zahtjev omogućeno glasovanje putem posebnog mobilnog tima.

Da bi ostvarili to pravo potrebno je najkasnije u toku od 72 sata prije dana izbora zatražiti od općinskog izbornog povjerenstva  zahtjev za glasovanje putem kuvertiranog glasačkog listića. Potrebno je dostaviti midicinski nalaza koji potvršuje da je osoba pozitivna ili akt nadležnog tijela putem e-maila, faksa ili mobilnih aplikacija osposobljenih za primitak dokumenta, odnosno fotografija dokumenta ili putem druge osobe (uži član obitelji) dostaviti općinskog izbornom povjerenstvu.

Kontakti su slijedeći: 036 771 932, 036 771 858, 063 767 418, 062 548 680

Važna obavijest
Prijava glasača

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar