• VELEPOSLANSTVO RH U POSJETU OPĆINI PROZOR – RAMA
  • VELEPOSLANSTVO RH U POSJETU OPĆINI PROZOR – RAMA
  • VELEPOSLANSTVO RH U POSJETU OPĆINI PROZOR – RAMA

VELEPOSLANSTVO RH U POSJETU OPĆINI PROZOR – RAMA

Veleposlanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, njegova ekselencija Ivan Del Vechio sa svojim suradnicima posjetio je u petak, 19.5.2017. općinu Prozor – Rama.

U razgovoru sa načelnikom, dr. Jozom Ivančevićem,  Veleposlanik je još jednom čestitao  izbor za načelnika. Pohvalio je općinu Prozor – Rama za veoma aktivan pristup i predlaganje projekta za potporu od strane fondova Republike Hrvatske i europskih fondova. Naglasio je osobnu spremnost za potporu projektima koje općina Prozor – Rama kandidira na natječajima za sredstva Republike Hrvatske.

Veleposlanik i Načelnik su se u razgovorima dotakli i rada Konzulata u Mostaru kroz uredovne dane koji se odvijaju u ovoj općini  drugog ponedjeljka u mjesecu. Istaknuto je zajedničko zadovoljstvo ovim uspješnim projektom kojim je žiteljima Rame i susjednih općina uvelike olakšano dobivanje putovnica i drugih dokumenata. Dogovorena je daljnja suradnja na ovom kao i na novim projektima koji slijede u narednom periodu.

Veleposlanik je pozvao predstavnike općine Prozor – Rama na skoru proslavu Dana državnosti RH koja će se održati u Sarajevu

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar