• Veslački klub “Rama” nastupao na 19. Vukovarskom veslačkom maratonu
  • Veslački klub “Rama” nastupao na 19. Vukovarskom veslačkom maratonu
  • Veslački klub “Rama” nastupao na 19. Vukovarskom veslačkom maratonu

Veslački klub “Rama” nastupao na 19. Vukovarskom veslačkom maratonu

Veslači iz Veslačkog kluba “Rama” nastupali su na 19. Vukovarskom veslačkom maratonu, Vukovar-Ilok, dužine 36 kilometara. Maraton se organizira u znak znak sjećanja na dan osnivanja 204. vukovarske brigade te u čast na 32 poginula člana Hrvatskog veslačkog kluba „Vukovar“ u obrani Domovine i grada Vukovara.

Za Veslački klub “Rama” veslali su: Ivan Lončar, Stjepan Pavličević, Ante Baketarić, Marko Jozić, Ante Franjić, Delfina Tadić, Mijo Fofić, Filip Šimunović i kormilar Tomislav Bošnjak.

“Hvala domaćinu na gostoprimstvu, bilo je odlično, te vjerujemo da se vidimo i dogodine na jubilarnom 20. izdanju maratona”, priopćili su iz VK “Rama”.

Također potporu klubu su dali klubovi prijatelji : VK “Zagreb” koji je posudio čamac , VK “Croatia” vesla i VSZ prijevoz opreme.

Vukovarski veslački maraton osmeraca održava se 19. put za redom

Maraton je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Filip Sušac poželjevši svim natjecateljima 11 ekipa koje ove godine sudjeluju u maratonu sreću te istaknuvši kako Grad Vukovar godinama podupire ovaj hvale vrijedan projekt HVK-a  „Vukovar“.

Start utrke duge 34 kilometra je ispred Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, a cilj ispred hotela „Dunav“ u Iloku. Nakon svečanog otvorenja, položen je vijenac i upaljene su svijeće podno spomen-obilježja svim žrtvama za slobodnu Hrvatsku, na ušću Vuke u Dunav.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar