VIDEO: Marko Bošnjak i Larisa Burko pjesmom “Beskrajem djetinjstva” promoviraju sretno djetinjstvo i odrastanje

VIDEO: Marko Bošnjak i Larisa Burko pjesmom “Beskrajem djetinjstva” promoviraju sretno djetinjstvo i odrastanje

Povodom  Dana djeteta poklanjaju Vam djeca i suradnici Dječije scene Teatra Fedra Bugojno pjesmu “Beskrajem djetinjstva” za sretno djetinjstvo i odrastanje.

Na Dječijoj sceni Teatra FEDRA Bugojno traje predivan “Beskraj djetinjstva”, pun umjetnosti, znanja i čovječnosti kojima ova djeca, tinejdžeri i mladi, ukazuju na vrijednosti sretnog odrastanja uz prave vrijednosti koje se pronose životom promovirajući umjetnost i znanje.

Njihov prijatelj, dječak anđeoskog glasa, Marko Bošnjak, pridružio se ovoj teatarskoj bajci i zajedno s talentiranom članicom teatra Larisom Burko, uz glazbenu pratnju orkestra i zbora  sa Dječije scene Teatra Fedra Bugojno, izveli su pjesmu “Beskrajem djetinjstva”, u cilju promoviranja ideje sretnog djetinjstva i odrastanja kroz teatarsku umjetnost i širenje znanja i humanih pouka.

Riječi pjesme nastavnice Vernese Manov komponirala je i glazbeno aranžirala nastavnica Aida Cerić iz Prve osnovne škole Donji Vakuf, a zaslužan za ovaj snimljeni spot u produkciji Teatra Fedra Bugojno je Edin Ćatić Bato.

Orkestar čine: Aida Sušić, Amila Hamzić, Haris Bukarić, Eldar Dadić i Meho Manov.

Program “Teatrom ,bajkom i filmom učimo sretno djetinjstvo” podržan je od strane FMON-a.

Sretan vam, djeco,vaš dan!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar