VIDEO: Tinejdžer se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj i na rubu radio zgibove

VIDEO: Tinejdžer se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj i na rubu radio zgibove

Adam Lockwood (19) upao je na posjed termoelektrane u Plominu, najviše građevine u Hrvatskoj. Kad je došao na vrh, odmarao je šest sati, a onda se primio za rub i na 340 metara visine radio je zgibove, prenose 24 sata.hr.

“Vjerovali ili ne, od ovakvih me stvari uopće ne puca adrenalin. Dobijem tek sitnu stimulaciju u mozgu pa ne mogu naći stvari koje bi mi stimulirale um”, napisao je britanski tinejdžer Adam Lockwood (19).

‘Penjali smo se usred noći’

Za mančesterskog tinejdžera koji ovakve pothvate objavljuje na društvenim mrežama, to je bila još jedna crtica s popisa opasnih i suludih pothvata.

“Uspon na 340 metara oduzeo mi je dosta snage pa mi je bilo malo teže raditi zgibove. Ali ovako visoko još nisam bio. Monstruozna struktura“, napisao je Adam, koji je u Hrvatsku došao na poziv prijatelja s kojim je, kako tvrdi, upao na posjed termoelektrane u 2 ujutro kako bi izbjegli radnike.

Uspon je trajao oko dva sata, ali još šest sati skupljao je energiju kako bi se mogao uhvatiti za metalni rub i raditi zgibove. Morali su čekati noć kako bi se spustili.

“Bili smo gore 21 sat. Nije nam bilo hladno jer je termoelektrana u pogonu. Bio je to dobar osjećaj, jedan od najdojmljivijih pothvata”, dodao je mančesterski tinejdžer.

Video

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar