Vikend u retrovizoru: Rezultati i najave

Vikend u retrovizoru: Rezultati i najave

U subotu su predkadeti HKK Rama gostovali u Čapljini i ostvarili vrlo značajnu pobjedu u Ligi mladih Herceg Bosne .
Rezultat:
KK Čapljina- HKK Rama 44-79.

U idućem kolu u subotu 4.11.2017.g.u Sportskoj dvorani u Prozoru predkadeti i juniori dočekuju KK Posušje, a u nedjelju će pioniri i kadeti HKK Rama ugostiti Prvi koš Vitez.

Karate klub EMPI Prozor Rama je najuspješniji klub u trećem kolu lige regija Hercegovina. Treće kolo je održano u subotu 28.10.2017. godine u Širokom Brijegu u dvorani SRC Tucak u organizaciji Karate kluba Široki. Na natjecanju je nastupilo oko 300 natjecatelja u dobnim skupinama od 8 do 17 godina. Konkurencija je bila jaka između 16 klubova koji se natječu u ovoj hercegovačkoj ligi.
Karate klub Empi još jednom je potvrdio da je među vodećim karate klubovima u zemlji osvojivši 24 medalje:10 zlatnih, 8 srebrenih i 6 brončanih.

HNK Rama selekcije kadeti i juniori u subotu su odigrali utakmice sa vršnjacima iz Tomislavgrada.
Prvi susret su igrali kadeti HNK Rama i HNK Tomislav iz Tomislavgrada u kojem su rezultatski bili bolji gosti sa rezultatom 1:4
Juniori Rame su nadigrali vršnjake iz HNK Tomislav. Jedini pogodak na utakmici postigao je Josip Ivić.
Seniori HNK Rama su na gostovanju u Čitluku odigrali dobru utakmicu u kojoj su držali neodlučen rezultat do 70. minute. Domaćin je u nastavku susreta preuzeo inicijativu i zasluženo slavio 3: 1. Jedini zgoditak za Ramu je postigao Duje Nevistić.
Do kraja jesenskog dijela prvenstva u 2. Federalnoj ligi Jug ostala su 2 kola. HNK Rama sljedeću utakmicu igra u Prozoru protiv HNK Grude, a u zadnjem kolu gostuju u Neumu.

Najmlađe selekcije HNK Rama, predpioniri i pioniri, jučer su gostovali kod FK Blagaj. Predpioniri su odigrali neodlučeno 3 : 3, dok su pioniri HNK Rama poraženi 5 : 1.

U subotu je STK Prozor Rama organizirao Međunarodni turnir u stolnom tenisu. U Sportskoj dvorani u Prozoru u subotu se okupilo više od 100 stolnoteniskih natjecatelja iz cijele regije na IV. Rama open turniru. Ljubitelji stolnog tenisa pristigli su iz BiH, Crne Gore, Makedonije, Republike Hrvatske, Turske i Srbije.
Domaćini turnira su bili članovi STK Prozor-Rama koji su pokazali zaista veliko gostoprimstvo kako inače priliči sportskom i ramskom duhu. Pokrovitelj turnira je bilo Ministarstvo izbjeglih i raseljenih F BiH uz sponzorstvo EP HZ HB i Vlade HNŽ-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar