VIŠE POLICAJACA POD ISTRAGOM: Tko je ubojici iz Gradačca otkrio gdje se skriva žrtva

VIŠE POLICAJACA POD ISTRAGOM: Tko je ubojici iz Gradačca otkrio gdje se skriva žrtva

Više službenika Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti s Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubojicom iz Gradačca, doznaje Klix.ba.

Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanske županije u suradnji s Županijskim tužiteljstvom u Tuzli trenutno provodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu s ubojicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca. Kako doznaje Klix.ba, zbog moguće povezanosti s njime, pod istragom MUP-a TK se trenutno nalazi i određeni broj policijskih službenika. U pitanju je, kako otkriva izvor, više osoba.

“Istraga se provodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona, kako bi se utvrdilo postoji li veza između njihovog ponašanja i djelovanja i svega onoga što se dogodilo u Gradačcu”, kazao je izvor.

Istraga koja se trenutno provodi trebala bi otkriti i tko je ubojici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga. Određene indicije postoje da je u pitanju osoba iz policije, međutim, sa sigurnošću se ne može tvrditi dok istraga ne bude završena.

Policajka otkrila lokaciju ubojici?

Podsjetimo, jučer je objavljeno da Tužiteljstvo tuzlanske županije i MUP provjeravaju navode prema kojima je policajka DŽ.S. trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću otkrila lokaciju na kojoj se skrivala njegova nevjenčana supruga s djetetom. Po dobivanju ovih saznanja MUP Tuzlanske županije je odmah obavijestio postupajuću tužiteljicu, navodi Dnevni Avaz koji tvrdi kako sve ukazuje na to da je policajka doista otkrila lokaciju žrtve.

Teta ubijene Zijada Vuković Pamuković potvrdila je ranije istom listu da se Nizama Hećimović kod nje s djetetom skrivala sedam dana. “Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije”, rekla je žena. Tvrdi kako je samo policija znala za mjesto na kojem se Nizama skrivala.

“Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene s djetetom od tog nasilnika”, rekla je shrvana tetka tragično preminule žene.

Osmi dan nakon što je pobjegla od njega, Sulejmanović ju je pronašao. Njezino stravično ubojstvo prenosio je na svom Instagram profilu, a osim Nizame ubio je još dvojicu i ranio troje ljudi. Pred policijom je na kraju počinio samoubojstvo.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar