Vlada HNŽ-a : Usvojeno više odluka

Vlada HNŽ-a : Usvojeno više odluka

Na danas održanoj 71. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila je više odluka iz resora Ministarstva financija, među kojima, odluku o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća i odluku o visini naknade za topli obrok korisnicima Proračuna HNŽ za mjesec listopad 2014. godine.

 

Također, Vlada je usvojila Odluku o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2014. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Službe za zapošljavanje HNŽ za 2015. godinu i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2015. godinu.

 

Iz resora Ministarstva prometa i veza, Vlada je usvojila više odluka o prijenosu okončanih projekata sanacija cesta u općinama HNŽ iz Programa investiranja sredstava naplaćenih izdvajanjem GSM licence.

 

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Odluku o davanju suglasnosti na Statut Agencije za privatizaciju HNŽ, odluku o potpori za saniranje šteta nastalih na objektima političkih stranaka, koji su stradali tijekom nasilnih prosvjeda u veljači 2014. godine i dala suglasnost na Ugovor o izvansudskoj nagodbi za izvršenje financijskih potraživanja dosuđenih pravomoćnim sudskim odlukama specijalnoj policiji MUP-a HNŽ, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar