Vremeplov rektora Tomića u pozdravnom govoru brucošima

Vremeplov rektora Tomića u pozdravnom govoru brucošima

Pozdravni govor Zorana Tomića, rektora Sveučilišta u Mostaru, ostavit će mnoge brucoše bez teksta. U govoru koji traje 5:51 i kojeg velika većina studenata neće pamtiti, a vjerojatno ni pogledati, vrijedi istaknuti verbalni vremeplov dr. sc. Zorana Tomića koji počinje na 1:52 i traje desetak sekundi.

Da rektorov govor ne bi osto nezapažen, sam se potrudio pokušavši objasniti važnost trenutka riječima “Svjesni u isto vrijeme da je jučer postalo davna prošlost, da je danas već postalo jučer, da je sutra već postalo danas te da je tako bilo jučer i danas, a bit će i sutra“.

Ukoliko rektor ikad ostane bez posla zasigurno bi mogao s Joškom Lokasom udahnuti novi život kultnoj TV emisiji “Jučer-danas-sutra” budući da se pokazao kao vrsni poznavatelj trenutka bliske prošlosti i budućnosti, ali i sadašnjosti.

Pozdravni govor brucošima već uvelike podsjeća na proslavljeni video koju posluku porati? gospodina koji se nespretno izrazio pred kamerama na koje sigurno nije navikao, dok kamere i blesimetri ne bi trebali predstavljati problem doktoru komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar