Zbog ove 30-dnevne metode za automatsko učenje jezika propast će jezičke škole

Zbog ove 30-dnevne metode za automatsko učenje jezika propast će jezičke škole

Fenomenalni multilingvista, prof. Andrzej Garwronski, koji je savladao najmanje 60 stranih jezika i poznavalac jezika – poliglota Giuseppe Gasparo Mezzofanti, koji vlada 38 jezika, samo su primjeri genija, koji su poslužili kao temelj za stvaranje ove 30-dnevne formule. Ona u ekspresno kratkom vremenskom roku omogućava savladavanje vokabulara na razini jednogodišnjeg jezičkog tečaja! Uvjerite se da Formula Fenomenalnih Multilingvista može dovesti do propasti tradicionalnih jezičkih škola.

Već je 597.158 Europljana odustalo od uzaludnih, kompliciranih metoda za učenje jezika i zahvaljujući Formuli Fenomenalnih Multilingvista se priključilo Mezzofantiju i Gawronskom. Vlasnici jezičkih škola su preneraženi što je ova metoda ugledala svjetlost dana. Plaše se da sada svako može saznati tajnu najučinkovitijeg načina za učenje stranih jezika.

Vi ćete također, bez obzira na dob, obrazovanje i iskustvo u učenju jezika, već u 4 tjedna izazvati oduševljenje i šok na licima obitelji, prijatelja i kolega s posla. Još ako svi misle da nemate predispozicije za učenje jezika, nitko neće vjerovati da učite jezik manje od 30 dana.

A to će biti tek početak Vaših uspjeha!

Zašto je učenje s Ling Fluent tako brzo?

Jer čak 5 puta povećava učinkovitost rada Vašeg mozga. Nemojte misliti da je prekasno za strane jezike. Za to je uvijek dobar trenutak! Možete se u to uvjeriti već u 30 dana. Evo kakve ćete promjene primijetiti u svom dosadašnjem životu:

počet ćete bez stresa slobodno razgovarati na stranom jeziku nakon jedva 30 dana učenja,
čitanje bilježaka na stranim stranicama Vam uopće neće predstavljati problem,
izazvat ćete divljenje najbližih i priznanje na poslu,
zauvijek ćete povećati brzinu učenja nekoliko puta
Na čemu se temelji tajna ekspresnog učenja jezika po Formuli Fenomenalnih Multilingvista?

Sve standardne metode učenja jezika aktiviraju Vaše sposobnosti pamćenja i asocijacija u tragovima. Po pravilu, one ne potiču ove kognitivne procese, jer angažiraju samo male fragmente mozga. Formula Fenomenalnih Multilingvista, sadržana u sustavu interaktivnih kartica Ling Fluent čini da ovaj sustav radi drugačije. Iskorištava 100% kapaciteta, koje već imate, ali koji su sada uspavani u Vašoj podsvijesti.

Na temelju ispitivanja EOC Institute može se utvrditi da je izvor natprosječnih vještina prof. Gawronskog i Giuseppe G. Mezzofantija, između ostalog pravilo potpune sinkronizacije mozga (eng. Whole Brain Synchronization). Ono se temelji na jednovremenom aktiviranju desne i lijeve polutke mozga. Tijekom zapamćivanja novih riječi, automatska 30-dnevna Formula Fenomenalnih Multilingvista za učenje stranih jezika sadržana u Ling Fluent, istovremeno aktivira desnu i lijevu polutku mozga. Cijeli mozak radi 5 puta učinkovitije nego obično. To dovodi do povećavanja kognitivnih sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih riječi i asociranja tih riječi s odgovarajućim hrvatskim riječima. Zahvaljujući tome su asocijacije snažnije i ostaju dublje u pamćenju, a Vaš mozak samostalno, gotovo automatski, pamti nove riječi.

Ne zaboravite da je ova 30-dnevna metoda iskorištena samo i isključivo u sustavu multimedijalnih kartica pod nazivom Ling Fluent, jedinom programu koji ne samo da potiče, nego i poboljšava pamćenje, jer iskorištava 100% Vaših urođenih mentalnih sposobnosti.

Za koga je ova metoda?

Za sve. Počinjete od nule? Već nakon otprilike 2 tjedna, unutarnja blokada od govora na stranom jeziku će biti eliminirana, a Vi ćete dobiti samopouzdanje i slobodu u korištenju novih izraza. Znate osnove jezika? Poboljšat ćete izgovor, a nakon 2 dana uporabe kartica Ling Fluent, savladat ćete više od 270 novih izraza! Neovisno odakle počinjete, nakon 9 dana ćete primijetiti znatnu razliku u svom vokabularu. Bit će mnogo bogatiji nego prije. Nakon mjesec dana znat ćete engleski, njemački ili bilo koji drugi jezik i to tako dobro, da će izgledati kao da ste završili dugotrajan tečaj jezika. Ako se tako ne dogodi, imate pravo na iskorištavanje specijalne garancije zadovoljstva. Bez kompliciranih objašnjenja ćete dobiti povrat novca za sustav interaktivnih kartica.

Klikom na link, koji ćete pronaći ispod, možete naručiti sustav interaktivnih kartica Ling Fluent, koji se temelji na Formuli Fenomenalnih Multilingvista za čak 280 kn manje. Specijalna ponuda vrijedi do kraja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar