Zdravko Beljo uručio donaciju za liječenje Ajle Sefer

Danas je u Prostorijama Crvenoga križa Prozor Rama uručena donacija za liječenje  Ajle Sefer koja boluje od karcinoma bubrega.
Senadu Seferu, ocu Ajle Sefer, donaciju u vrijednosti 2.000 KM i dva prehrambena paketa uručio je Zdravko Beljo u ime Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica FBiH.

„ U ime Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica FBiH i ministra Adila Osmanovića obećajemo Vam da ćemo ostati  na raspolaganju za daljnju pomoć u liječenju male Ajle i za bilo kakve potrebe za koje nam se možete obratiti  preko djelatnika Crvenog Križa Prozor Rama. Nemojte misliti da ste sami i da je na ovome stalo.“, poručio je Senadu Zdravko Beljo.

„Ovim putem zahvaljujem se djelatnicima Crvenog križa Prozor Rama, Ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica  te gospodinu Zdravku Belji na pomoći i suosjećajnosti koju su iskazali prema mojoj obitelji i mojoj maloj Ajli. Na poseban način se zahvaljujem mojim susjedima, župi Gračac  koji su mi dali veliku podršku kao i Medžlisu islamske zajednice Prozor. Neka vam Bog svima da sve najbolje!“, kazao je na koncu susreta Senad Sefer, otac oboljele Ajle Sefer
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar