Žestoki odgovor Dinamove četvorke: ‘Ovaj klub radi katastrofalno!’

Žestoki odgovor Dinamove četvorke: ‘Ovaj klub radi katastrofalno!’

Igor Bišćan press konferenciju u Europskom domu otvorio je pitanjima za sve okupljene: "Jeste li zadovoljni s današnjim Dinamom? Jeste li zadovoljni s činjenicom da jedan čovjek ima apsolutnu vlast? Jeste li zadovoljni s praznim tribinama", zapitao se Bišćan.

"Nije mi jasno zbog čega ne žele javno pokazati poslovanje kluba kad već ističu da je ono sjajno. Zašto to nije transparentno i dostupno javnosti? Želimo dokumente na uvid. Postoje uspjesi na sportskom polju, ali ako je Rijeka u jednoj godini osvojila više bodova nego Dinamo u tri, onda o čemu razgovaramo", poentirao je Bišćan, uz bitnu napomenu:

"Nikakva politička opcija ne stoji iza nas. Navijači nam daju podršku i ta moralna odgovornost je naše oružje."

Na njega se nadovezao Silvio Marić, nedvosmisleno poručivši Zdravku Mamiću i njegovim istomišljenicima što žele: "Tražimo demokratske izbore, za njih se borimo i zalažemo. Ne mora se svatko složiti s nama, ali zato i želimo demokraciju, pa da se na izborima izabere najbolji."

O priči glede sportskih uspjeha ponešto za reći imao je i Tomo Šokota: "Ne vidim nikakve uspjehe. Je li možda uspjeh to što nema navijača? Je li uspjeh osvojiti prvenstvo? Osvajale su se titule i ranije, naglasak je na tome da ovaj klub radi katastrofalno i mi želimo da napokon postane klub navijača i klub ponosa kakav je nekad bio", izjavio je Šokota.

Na koncu je Dario Šimić detektirao najveći problem Mamićevog Dinama: "Svi oni koji drugačije misle su šikanirani i odstranjeni sa skupštine kluba, a to je najveći razlog sukoba s navijačima."

Izvor:http://gol.dnevnik.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar