ŽIVOTNA DRAMA CELINE DION Poznata pjevačica do daljnjega je otkazala sve svoje aktivnosti

ŽIVOTNA DRAMA CELINE DION Poznata pjevačica do daljnjega je otkazala sve svoje aktivnosti

Kanadska pjevačica Celine Dion na svojim je Facebook stranicama izvijestila obožavatelje da će otkazati sve svoje profesionalne aktivnosti, uključujući i azijsku turneju te koncerte u Las Vegasu, zbog obitelji i zdravstvenog stanja svog supruga.

 
"Celine Dion odlučila je na neodređeno vrijeme odgoditi svoje profesionalne aktivnost te se u potpunosti koncentrirati na zdravstveno stanje svog supruga i njihove obitelji", stoji u priopćenju te se podsjeća da je njezin 72-godišnji suprug Rene Angelil u prosincu prošle godine podvrgnut operativnom zahvatu odstranjenja karcinoma.
Pjevačica je objasnila da svu svoju energiju i snagu želi usmjeriti na suprugovo izlječenje. "Za mene je sada iznimno važno posvetiti sve svoje vrijeme Reneu i našoj djeci", objasnila je pjevačica ispičavši se svim svojim obožavateljima.

U priopćenju stoji da "ni pjevačica nije u potpunosti izliječila upalu mišića blizu glasnica koja ju je spriječila da nastupi na dogovorenim koncertima od 29. srpnja". Azijska turneja bila je predviđena u jesen.

jutarnji.hr

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar