Žrtve pucnjave u Mladenovcu policajac, njegova sestra, 14-godišnje dijete…

Žrtve pucnjave u Mladenovcu policajac, njegova sestra, 14-godišnje dijete…

Osam osoba je ubijeno, a najmanje 13 ih je ranjeno u pucnjavi jučer navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda, javljaju beogradski mediji, navodeći da se prema neslužbenim saznanjima strahuje kako bi broj žrtava mogao biti i veći.

Prema prvim informacijama objavljenim oko ponoći, mediji su javljali da su ubijene dvije osobe – jedan policajac i njegova sestra u selu Dubona, a ranjeno je sedmero, među kojima i djeca.

Naknadno je javljeno da je i treća osoba podlegla ozljedama, a da je ranjeno jedanaestero

Po posljednjim informacijama iz srbijanskih medija ubijeno je osam osoba. Policajac Milan Panić ubijen je u pokolju kod Mladenovca. On je bio treća žrtva krvavog pohoda. Ubijena je i njegova sestra, prenosi Index.hr. Najmlađa žrtva je, kako javlja Telegraf, dijete u dobi od 14 godina. Jedna od žrtava navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama. Prema neslužbenim informacijama s terena koje prenose srpski mediji, sve je krenulo na školskom dvorištu u selu kod Mladenovca.

Najprije je izbila svađa, nakon čega je osumnjičeni otišao kod kuće po pušku i krenuo pucati. On je cijelu noć u bijegu, a identificiran je kao 21-godišnji U. B. (21).

Više od 600 pripadnika MUP sudjelovalo je u potrazi za ubojicom.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing