ZZO: Bivši ravnateljski dvojac brine o promidžbi, 5.850 maraka za gostovanja na RTV Herceg-Bosne

ZZO: Bivši ravnateljski dvojac brine o promidžbi, 5.850 maraka za gostovanja na RTV Herceg-Bosne

Bivši ravnatelj ZZO-a HNŽ i i bivša v.d. ravnateljica Ana Vidačak grčevito se bore da zadrže upravljačku polugu nad ZZO-om. Ulažu znatna sredstva osiguranika i za samopromociju i promoviranje vlastitih aktivnosti u Zavodu.

Tako su 1. prosinca 2023. platili komercijalno gostovanje na RTV Herceg-Bosne, dva komada čak 5.265 maraka, te još pet reportaža, što će ukupno osiguranike koštati 5.850 maraka.

Iste one osiguranike koji plaćaju iz svog džepa skupe preglede u privatnim klinikama, jer ne mogu doći na red u bolnicama, i iste one osiguranike kojima putem telefonskih linija često skupljamo za liječenje.

Ispod iznosa piše da se isti odnosi na “snimanje emisija o aktivnostima Zavoda, izmjenama i novinama vezanim za prava osiguranika, 2 puta, snimanje izjava o poslovanju Zavoda, pravima osiguranika, premiji za osiguranja za 2024. tri puta, snimanje televizijskog priloga o premiji osiguranja za 2024. dva puta, a pozivaju se na narudžbenicu broj: 2023-386.

Zanimljivo, gledatelji televizije Herceg-Bosne ni u jednoj objavi na temu ZZO-a nemaju navedeno da se radi o promo sadržajima, što će reći da se plaćeni sadržaj objavljuje kao redovni, a što će i objasniti zašto ta televizija nije obradila nijednu vruću temu iz ZZO-a.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar