Sezona čvaraka, kobasica i pripreme mesa u punom zamahu
Na području Rame ovih je dana sezona svinjokolje, i to u punom zamahu. To je postao svojevrsni običaj pa ga ni korona nije spriječila.
Pročitajte višeNa području Rame ovih je dana sezona svinjokolje, i to u punom zamahu. To je postao svojevrsni običaj pa ga ni korona nije spriječila.
Pročitajte višeMjesec studeni je nekada zaista bio studen. Snijeg bi zabijelio Ramu odmah nekako iza „Svisveti“. Kako bi tada pokrio tlo tako bi ostajao sve do početka ožujka, a nekada i dulje. Ostajao bi nekada i do Jurjeva, a to je proljetni dernek kada bi se kupovale razne potrepštine za proljetnu…
Pročitajte višeKrčma “Kod Neđe debelog” u Prijedoru u petak, 12. prosinca organizira “Čvarčijada, prvo Svjetsko prvenstvo u jedenju čvaraka”, piše Atvbl.com.
Pročitajte više© 2012 - 2022 Ramski Vjesnik. Sva prava pridržana.
Izrada i održavanje: KRAFTBIT | studio development