13 savjeta za izlaske iz 1938. Za žene koje žele naći muža

13 savjeta za izlaske iz 1938. Za žene koje žele naći muža

“Dame, ako želite pronaći muža, trebale bi se ponašati u skladu sa ovim pravilima..”, pisalo je 1938. godine u magazinu Click Parade. U njemu se našao veliki vodič za izlaske s uputama djevojkama kako se trebaju ponašati. Možda je to onda zvučalo ozbiljno, ali danas se tome možemo samo nasmijati i pitati se kako je to sve samo nekome palo na pamet.

Evo što su savjetovali:

– Ne pričajte o odjeći i ne pokušavajte opisivati svoju novu haljinu muškarcu. Udovoljavajte mu i laskajte pričajući o stvarima koje njega zanimaju.

– Ne razgovarajte previše blisko s konobarom o tome koliko ste lijepo provele dan s nekim drugim. Muškarac zaslužuje i želi svu vašu pažnju.

– Muškarci ne vole kada djevojke posuđuju njihovu maramicu i zamažu je ružem. Šminkajte se dok ste same, a ne tamo gdje vas on može vidjeti.

– Nemojte biti sentimentalne i ne pokušavajte ga natjerati da kaže nešto što ne želi tako što ćete manipulirati njegovim emocijama. Muškarci ne vole suze, posebno ne na javnim mjestima.

– Nemarna žena nikad neće privući džentlmena. Ne pričajte dok plešete, jer kada pleše, muškarac želi plesati.

– Nemojte biti previše prisne sa svojim pratiteljem tako da ga milujete u javnosti. Svako otvoreno pokazivanje emocija je odraz lošeg odgoja, i to muškarca najčešće posrami i ponižava.

– Nemojte napadno razgovarati s drugim muškarcem. A vrhunac bi bio da se onesvijestite od previše alkohola.
Ako padnete u nesvijest zbog previše pića, tada vas vaš pratitelj vjerojatno više nikada neće pozvati da zajedno izađete.

– Spremajte se u svojoj sobi, čuvajte svoje draži! Budite spremne kada muškarac dođe po vas, ne dozvolite da vas čeka i dočekajte ga sa osmijehom.

– Ne sjedite u neobičnim pozama, i nikad nemojte izgledati kao da vam je dosadno, čak i ako je. I pripazite, morate li žvakati kaugumu (što se ne savjetuje), žvačite je tiho, zatvorenih usta.

– Nemojte previše piti jer muškarac očekuje da se ponašate pristojno cijelu večer. Piće čini da neke djevojke izgledaju pametnije, ali većina njih ispadne smiješna.

– Ne koristite retrovizor u autu da popravite šminku. Muškarcu je on potreban tijekom vožnje i nervirat će ga to što se mora okretati da bi vidio što je iza njega.

– Ako vam je potreban grudnjak, nosite ga. Ne povlačite suknju prema gore i pazite da vam se čarape ne naboraju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing