Austrijska policija intervenirala zbog dvojice Hrvata koji se nisu mogli dogovoriti koji će pospremiti stan, a onda su našli i nešto ukradene robe

Austrijska policija intervenirala zbog dvojice Hrvata koji se nisu mogli dogovoriti koji će pospremiti stan, a onda su našli i nešto ukradene robe

Svađa između dvoje zaposlenika jednog hotela eskalirala je i kulminirala nasiljem. Ozlijeđena je i jedna djevojka, partnerica mlađeg hrvatskog državljanina koji je sudjelovao u sukobu.

U noći na 14. kolovoza u zgradi za osoblje hotela u Pinzgauu došlo je do svađe između 32-godišnjaka i 45-godišnjaka iz Hrvatske. Kako je policija priopćila, kolege su se posvađali zbog nereda u prostorijama u kojima su živjeli, javlja Kroativ.at.

Došlo je do te mjere da je mlađi na kraju udario starijeg u lice, a potonji je završio s modricama ispod oka. Napadačeva 22-godišnja djevojka htjela je riješiti situaciju, ali je slomila mali prst.

No, stariji hrvatski državljanin je potom zgrabio metalnu cijev i njome zaprijetio paru. Na kraju je sve prošlo bez daljnje eskalacije i nasilja, ali svađi i problemima nije bilo kraja. 45-godišnjak je otišao po prijatelja.

Njih su dvojica potom provalili u sobu 32-godišnjeg Hrvata i ukrali gotovinu te nekoliko električnih uređaja i parfema. Policijski službenici su kasnije izuzeli ukradenu robu od Hrvata. U sobi 45-godišnjaka službenici su nakon proglašenja privremene zabrane oružja izuzeli i pištolj sa streljivom.

Izvor: Stijena.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar