Basket ekipa “Magazinska klet” se kvalificirala u završnicu Hidro ISO 3×3 Basket Tour-a u Zagrebu

Basket ekipa “Magazinska klet” se kvalificirala u završnicu Hidro ISO 3×3 Basket Tour-a u Zagrebu

Basket ekipa “Magazinska klet” iz Rame plasirala se u završnicu Hidra ISO 3×3 Basket Tour-a. Nakon odigranog kvalifikacijskog turnira u Splitu “Klet” je zauzela veliko treće mjesto.

“Basket Tour” se u Hrvatskoj vratio na scenu u velikom stilu i to serijom od pet turnira. Natjecanje će se održavati u elitnoj kategoriji seniora, a najuspješnije ekipe imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade

Nakon dvije godine pauze, uzbudljiva košarkaška turneja Hidra ISO 3×3 Basket Tour dolazi ponovno u hrvatske gradove, i to serijom od 5 turnira koji će se održati u razdoblju od svibnja do srpnja na atraktivnim lokacijama gradova domaćina.

Kvalifikacijski turniri održat će se u Rijeci (28. 5., Korzo), Zagrebu (2.-4. 6., Hakl na Taksiju), Splitu (11. 6. Riva) i Zadru (18. 6., Forum).

Masters turnir, na kojemu će nastup izboriti po tri najbolje ekipe s kvalifikacijskih turnira, bit će 2. srpnja u Zagrebu (Trg kralja Tomislava).

Tako će na kvalifikacijskim turnirima 1. mjesto nositi 6.000 kn, dok će drugoplasirana ekipa osvojiti 3.000 kn. Na Masters turniru pobjednici će osvojiti 12.000 kn, drugoplasirana ekipa 5.000 kn, a trećeplasirana 2.000 kn.

Kotizacija iznosi 200 kn po ekipi, a u svakoj sudjeluju 4 igrača.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing