BATINAŠI JAVNA TAJNA: Ravnatelj ZZO-a još nije imenovan, “savjetnik” održava dane menadžmenta

BATINAŠI JAVNA TAJNA: Ravnatelj ZZO-a još nije imenovan, “savjetnik” održava dane menadžmenta

Još uvijek se ne zna tko će nakon ere Rade Bošnjaka sjesti na vruću stolicu ravnatelja ZZO HNŽ.

Resorno ministarstvo obavilo je razgovore s kandidatima Stana Burić, Ana Vidačak, Vedran Marčinko i Marija Buhač, koji su se prijavili na mjesto ravnatelja, međutim ta točka ne dolazi na dnevni red Vlade HNŽ-a. Zavodom tako i dalje upravlja savjetnik v.d. ravnateljice Rade Bošnjak, koji je predmet istrage u Tužiteljstvu HNŽ zbog afere Peti kat.

Savjetnik recimo danas održava dane menadžmenta u ZZO-u HNŽ, a v.d. ravnateljica Ana Vidačak je odsutna. Danas je prvi dan menadžeriranja, a teme su učinkovito upravljanje financijama, jačanje kompetencija radnika, razvijanje integriranog sustava upravljanja prema izvrsnosti, razvijanje IZIS-a i slično.

‘Petog kata’ u programu nema. Menadžiranje u Zavodu traje i sutra, kada su na programu predavanja. Osim Bošnjaka, predmet je u Tužiteljstvu i njegov sin Darko, koji je s trojicom još neidentificiranih počinitelja u Mostaru pretukao Damira Martinca.

Premda službenih informacija o identitetu trojice batinaša koji su uz Bošnjakova sina sudjelovali u batinjanju u Mostaru nema, neslužbeno se sve glasnije govori o njihovim imenima. Radi se o pojedincima koji se dovode u vezu s nizom tučnjava u Mostaru, uvezanoj s navijačkim skupinama.

Oni su 10. veljače u Mostaru pretukli Damira Martinca, bivšeg djelatnika ZZO-a HNŽ koji je iz privatnih razloga preselio u Zagreb, gdje ga je zaposlio Vinko Kojundžić, vlasnik Cuspisa, tvrtke koja je za ZZO HNŽ radila IZIS. Bošnjak je, kako tvrde mnogi akteri, iz igre htio izbaciti Cuspis, a uvesti tvrtku s Petog kata.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing