BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Uloga instagrama u promociji turizma

BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Uloga instagrama u promociji turizma

Radionica se realizira u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih vještina za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore. 
Predavanje će se održati na ZOOM platformi 4. veljače u 18 sati. Učešće je potpuno besplatno.
KLIKNITE OVDJE ZA PRIJAVU NA RADIONICU. Nakon prijave će Vam stići mail s linkom na ZOOM platformu.
Sve odgovore i informacije o Instagramu dobit ćete od Marine Ugrinić, Social media menadžerke u ICT Hub-u. Marina posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima. Kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe vještu transformaciju komunikacijske infrastrukture.
Na radionici posvećenoj Instagramu u turizmu može se saznati i naučiti kako se podešava Instagram business page, koje se sve vrste objava mogu koristiti u cilju promocije biznisa, kako se koristi opcija # hashtag i na koji način se kreiraju sponzorirane objave na Instagramu.
Instagram je definitivno jedna od najpopularnija društvena mreža posebno kad je riječ o generaciji milenijalaca
Instagram više nije samo platforma na kojoj se objavljuju fotografije, već je postao omiljeno mjesto poslovnih subjekata. Istraživanja pokazuju da preko 80% malih i srednjih preduzeća u turizmu u Srbiji, Crnoj Gori i BiH planira nastaviti i unaprijediti upotrebu Instagrama i u narednom periodu.
Predavanje će sudionicima pružiti i konkretna znanja i vještine iz oblasti nastupa i reklamiranja na Facebook Ads platformi (FB Business manager) koja se koristi i za oglašavanje na Instagramu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar