BIHAMK: Kolnici klizavi, u višim predjelima snijeg na kolniku

BIHAMK: Kolnici klizavi, u višim predjelima snijeg na kolniku

Zbog niskih jutarnjih temperatura poledica se može očekivati na svim vlažnim lokalitetima, posebno na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima.
Na pojedinim dionicama u planinskim predjelima mjestimice ima i zaostalog snijega na kolniku. Savjetuje se vozačima opreznija vožnja i da na put ne kreću bez zimske opreme. Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjence, jednim trakom, dok se u noćnim satima (23:30-04:30 sati) promet obustavlja.
Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela tijekom dana prometuje se naizmjence, jednim trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) promet obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling). Od ostalih puteva sa aktualnim radovima izdvajaju se putevi: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (dionica od Komadinovog vrela do mosta Begića i Begovića), Blažuj-Gromiljak (Radanovići), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar