Blagaj osvanuo u poznatoj pucačini ”Counter Strike”

Blagaj osvanuo u poznatoj pucačini ”Counter Strike”

U jednoj od najpopularnijih pucačina svih vremena, Counter Strike, proteklih dana pojavila se i mapa Blagaja. Popularna igra ”Counter Strike: Global Offensive” (CS:GO) ove godine slavi deseti rođendan, povodom čega su u igricu ubačene i nove mape. 

U videozapisima koje su objavili korisnici na društvenim mrežama vidi se kako postoji mod za igru koji je inspiriran Blagajem kod Mostara, koji se zove ”Blagai”. Igrači ovu mapu mogu izabrati u modu Wingman.

Na igrici se tako vide zastave BiH, objekti iz Blagaja, mapa Bosne i Hercegovine sa označenim Blagajem… Igrači su oduševljeno prihvatili ovaj novitet pa se na društvenim mrežama već pojavio veliki broj videozapisa sa pohvalama.

Iako je stara deset godina, igrica CS:GO je jača nego ikad. U proteklih 12 mjeseci je zabilježen najveći broj igrača, u prosjeku više od 20 milijuna jedinstvenih igrača mjesečno. Uz to, bilježi se i jako velika gledanost velikih turnira te ogromna podrška zajednice s više od 70 milijuna dolara prikupljenih za profesionalne organizacije, timove i igrače.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar