Brazil pobijedio Francusku u Parizu

Brazil pobijedio Francusku u Parizu

Brazil je u prijateljskoj utakmici u Parizu preokretom pobijedio Francusku. U reprizi finala Svjetskog prvenstva iz 1998. godine, pred više od 80 tisuća navijača Brazilci su slavili s 3:1.
 

Francuska, koja je prije 17 godina u finalu na St. Denisu razbila Brazil s 3:0, bolje je otvorila utakmicu i prva zaprijetila preko Benzeme čiji je udarac glavom s tri metra sjajno obranio Jefferson. Ipak, brazilski vratar nemoćan je bio u 21. minuti kada je Varane nakon ubačaja Valbuene iz kuta zakucao loptu u mrežu za vodstvo Francuske i za svoj drugi gol u reprezentaciji.

Francuska je vodila do 40. minute kada je Oscar nakon proigravanja Firmina majstorski prevario domaćeg vratara Mandandu za izjednačenje.

Brazil, četvrta reprezentacija s posljednjeg Svjetskog prvenstva, u drugom poluvremenu zaigrala je puno bolje i povela u 57. minuti kada je Neymar topovskim udarcem s lijeve strane matirao Mandandu. 

Francuska je do izjednačenja mogla preko Benzeme i Griezmanna, čije je pokušaje zaustavio Jefferson, a pobjedu Brazilaca na St. Denisu potvrdio je Luiz Gustavo u 69. minuti nakon centaršuta Williana iz kornera.
dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar