Burna sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Burna sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Danas (utorak,30.10.2018.) je održana 21. sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama, za koju je predviđeno 11 točaka Dnevnog reda.

Prije usvajanja Prijedloga točaka Dnevnog reda, vijećnik Stipo Ćališ je predložio točku koja bi sadržavala Željka Komšića nepoželjnim osobom u općini Prozor-Rama. Taj prijedlog dobio je samo 6 glasova te točka nije uvrštena u Dnevni red.

Dopredsjednik Općinskog vijeća Prozor-Rama Pero Kovačević je kazao: „Mislim da do sada nijedno Općinsko vijeće nije usvajalo takvu odluku, pa vjerujemo da je riječ o podbacivanju zamki našem vijeću od nekih političkih i medijskih mešetara, kojima ovo služi samo za iznošenje lošeg mišljenja o općini Prozor-Rama.

Upravo takvi prijedlozi dolaze iz stranke koja je stalno na vlasti, a njihov  predsjednik je bio član Predsjedništva BiH i nije izvršena izmjena Izbornog zakona na koju se sada pozivaju. Slažemo se da se Izborni zakon mora promjeniti. Gospodo, stalno ste na vlasti, zašto ga niste izmjenili? Nemojte nas više braniti, jer sve dublje tonemo gospodarski i demografski. Suočite se sa istinom i prihvatite odgovornost za propušteno i učinjeno.

Tijekom sjednice vijećnik Slavko Bilić je vrijeđao te će protiv njega biti podnesena prijava!“

Poslušajte Izvješće sa današnje sjednice u tonskom zapisu Radio Rame.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar