• Česti prizori u gradovima u ovo vrijeme pandemije koronavirusa: Umjesto ljudi, životinje su na ulicama
  • Česti prizori u gradovima u ovo vrijeme pandemije koronavirusa: Umjesto ljudi, životinje su na ulicama

Česti prizori u gradovima u ovo vrijeme pandemije koronavirusa: Umjesto ljudi, životinje su na ulicama

Uz manje ljudi, životinje sada istražuju područja na kojima ih ljudi nisu navikli vidjeti. Sada imaju više prostora nego inače, prenosi CNN. Fotografija planinskih koza koje lutaju mirnim ulicama Llandudna u Walesu, zabilježena je 31. ožujka.

“Ponekad dođu u podnožje Velikog Ormea u martu, ali ove godine lutaju ulicama u gradu, jer nema automobila ni ljudi”, rekao je Mark Richards iz hotela Landsdowne House.

Foto: Richard Sowry/Kruger National ParkFoto: Richard Sowry/Kruger National Park

 

Desetine tisuća flamingosa doletjelo je ovog proljeća u Mumbai u Indiji. Ptice tradicionalno migriraju na to područje od rujna do kraja svibnja, rekao je Rahul Khot, pomoćnik direktora pri Prirodoslovnom društvu Bombay. Khot očekuje da će ovogodišnji ukupan broj flamingosa postaviti novi rekord. I ne privlači pažnju samo ogroman broj ptica, nego i činjenica da su se proširili i na močvarna područja gdje ih je prethodno bilo rijetkost vidjeti, rekao je Khot.

Također, fotografija crvene lisice koja pregledava kutiju s pizzama na šetnici u Ashkelonu u Izraelu, prizor je koji je zabilježen 17. travnja. Jedna od zanimljivijih fotografija nastala je 15. travnja, a na njoj se vide lavovi koji leže po cesti u nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj Republici. U Engleskoj je 3. travnja zabilježeno kako čovjek hrani jelene u stambenom naselju Harold Hill u Romfordu.

Fotografija delfina koji pliva u Bosforu u blizini Istanbula nastala je 26. travnja, dok su 15. travnja patke snimljene kako hodaju Parizom.

Foto: EPA-EFEFoto: EPA-EFE

 

Majmuni su 17. ožujka viđeni u hramu Prang Sam Yod u Lopburiju na Tajlandu dok je fotografija kojota koji stoji pored ceste u blizini mosta Golden Gate u San Franciscu nastala 7. travnja. Zanimljiv prizor je snimljen 24. ožujka na praznim ulicama Santiaga u Čileu, gdje je viđena puma.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar