City slavio u Kijevu, bez golova u Eindhovenu

City slavio u Kijevu, bez golova u Eindhovenu

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je u Kijevu pobijedio Dynamo 3-1, dok su PSV i Atletico Madrid u Eindhovenu odigrali bez golova.

Golove za ‘Građane’ zabili su Sergio Aguero (15), David Silva (40) i Yaya Toure (90), dok je pogodak za Dynamio zabio Vitalij Bujalskij (59). Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za Dynamo.

City je ovom pobjedom načinio veliki korak prema svom prvom plasmanu u četvrtfinale elitnog natjecanja ‘Starog kontinenta’.

U drugom večerašnjem dvoboju PSV i Atletico Madrid su odigrali bez golova. Bila je to tvrda i nimalo atraktivna utakmica u kojoj je PSV od 67. minute igrao bez isključenoga Gastona Perreira, ali Atletico nije uspio realizirati brojčanu nadmoć.

U jučerašnjim susretima Juventus i Bayern su odigrali 2-2, dok je Barcelona u Londonu pobijedila Arsenal 2-0. Prve četiri utakmice odigrane su prošlog tjedna. PSG je u Parizu pobijedio Chelsea 2-1, Benfica je u Lisabonu slavila protiv Zenita 1-0, Wolfsburg je na gostovanju pobijedio Gent 3-2, dok je Real Madrid u Rimu pobijedio Romu 2-0.

Uzvratni susreti su od 8. do 16. ožujka. Osmog ožujka se sastaju Wolfsburg – Gent (3-2) i Real Madrid – Roma (2-0). Dan kasnije igrat će Zenit – Benfica (0-1), te Chelsea – PSG (1-2). U utorak, 15. ožujka snage će ponovo odmjeriti Atletico Madrid – PSV Eindhoven, te Manchester City – Dynamo Kijev, a 24 sata kasnije Barcelona – Arsenal (2-0), te Bayern – Juventus (2-2).

Dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar