Čović jedini kandidat na Saboru HDZ-a BiH

Čović jedini kandidat na Saboru HDZ-a BiH

U stranci koja u imenu nosi naziv demokratska njezin “stalni” predsjednik jedini kandidat. Toliko o demokraciji.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH razgovaralo se o pripremama i organizaciji 13.-og izbornog Sabora HDZ-a BiH koji će se održava 27. travnja 2019. godine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.
Predsjedništvo je na danas održanoj sjednici raspravljalo o izmjenama i dopunama Statuta HDZ-a BiH, te je na sjednici Predsjedništva usuglašen Statut, Poslovnik, Program i Programska deklaracija koji će se naći sutra na zasjedanju Sabora.
Predsjedništvo, uz potporu Županijskih organizacija HDZ-a BiH, jednoglasno je podržalo dr. Dragana Čovića za predsjednika HDZ-a BiH i u idućem mandatu.
Ovo je bila zadnja sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH u ovom sazivu, a predsjednik Čović zahvalio se svim članovima na dobroj suradnji.
Niže razine HDZ-a BiH svoje izborne procese, sukladno odluci i uputama Predsjedništva HDZ-a BiH, moraju završiti do 15. srpnja.

Inače, na Sabor HDZ-a BiH koji se održava sutra u Mostaru najavljen je dolazak predsjednika HDZ-a Hrvatske i premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

 

/Izvor: Dnevni list/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar