Cro Cop: Pobijedit ću ovaj put, jedan moj udarac i gotovi ste

Cro Cop: Pobijedit ću ovaj put, jedan moj udarac i gotovi ste

Opušten sam, ovo je ono za što sam radio i za što živim. Osjećam se dobro, ovaj put ću ga pobijediti, najavio je Mirko Filipović uzvratni meč s Gabrielom Gonzagom.

Ja sam borac, još imam vatru u sebi. Osjećam se dobro, sretan sam što sam opet u UFC-u. Moje tijelo je u fantastičnom stanju, mogu raditi stvari o kojima 99,9% 25-godišnjaka može samo sanjati, najavio je Mirko Filipović uzvrat s Gabrielom Gonzagom.

U subotu će u Krakowu dočekati uzvrat s borcem koji ga je 2007. teško nokautirao, a UFC je fantastičnim videom nazvanim 'Hrvatski povratak' najavio najočekivaniji meč večeri.

– Moj high-kick ima istu snagu, istu brzinu kao prije. Znate, dovoljno je da sjedne samo jedan udarac i gotovi ste. Samo jedan, samo jedan udarac. Mjerimo sve na treninzima. Za to treba jako puno entuzijazma, a ključ su težak rad, krv i znoj. 
 

Ovoga puta doveo je i vrhunskog sparing partnera.

 Luđački treniram, nevjerojatno sam motiviran i doveo sam prvoklasnog suborca, Stipe Miočića. Puno mi pomaže u sparingu, on je jedan od najboljih teškaša u UFC-u – priča Mirko, a Stipe dodaje:

– Mirko se vratio! Odličan je i u parteru i na nogama.

Razlika između ove borbe i one s istim protivnikom 2007.?

– Jako želim ovu pobjedu, to je razlika. Ovo je svakako jedna od najvažnijih borbi u mojoj karijeri. Nakon naše prve borbe proučavao sam sve njegove mečeve. Vjerujem da sam bolji borac od njega, no moram to dokazati i u meču.
Pritiska, kaže, nema.

– Zašto bih bio pod pritiskom? On bi morao biti pod pritiskom. Znam što će pokušati, znam sve njegove poteze. Desni direkt, udarci nogom, pokušat će me srušiti… Točno znam što će raditi. U ovom stadiju svoje karijere znam sve o strategiji. No ključ svega je snaga i izdržljivost. Ako ostanem bez snage u trećoj rundi, gotov sam. Ako on ostane bez snage, gotov je. Činim sve da budem spreman, moram biti savršen.

Još je jednom ponovio da je opušten.

– Bit će ovo jako teška borba, no ja sam opušten. Ne zato što sam potcijenio Gonzagu, nego zato što je ovo ono što sam želio. To je moj život, posvetio sam život borbama. Spreman sam i dobro se osjećam. Pobijedit ću ga ovaj put, pobijedit ću ga – obećao je Mirko.
24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar