Danas počinju radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja, evo kako će se prometovati

Danas počinju radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja, evo kako će se prometovati

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo informira sve sudionike u prometu da u ponedjeljak, 8. veljače započinju radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja i da na ovom dijelu magistralne ceste Sarajevo-Mostar stupa na snagu naizmjenični režim prometa.

Kako je još ranije pojašnjeno, promet kroz tunel Crnaja odvijat će se naizmjenice, jednom trakom, uz upotrebu svjetlosne signalizacije. U Cestama Federacije BiH ističu kako će prema simulacijama prometa koje su do sada urađene, maksimalno zadržavanje biti ograničeno na 15 munuta.

S ciljem ubrzanja izgradnje, radovi će se izvoditi kontinuirano 24 sata, s tim da su potpune obustave prometa predviđene u intervalu od 23 sata navečer do 5 sati ujutro, uz izuzetak vozila hitne pomoći i policije kojima će prolaz biti omogućen i u ovom vremenu.

U vremenu 01.06. – 30.09. radovi biti obustavljeni, a promet će se odvijati u obje trake, bez ograničenja. Važno je naglasiti da su radi što boljeg i pravovremenog informiranja vozača, s obje strane tunela Crnaja instalirane kamere Bihamka, putem kojih se može u svakom trenutku provjeriti stanje odvijanja prometa na ovoj dionici magistralne ceste Sarajevo-Mostar.

 

Izvor: www.vecernji.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar