• Danijel Burečić novi predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Prozor-Rama
  • Danijel Burečić novi predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Prozor-Rama

Danijel Burečić novi predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Prozor-Rama

 

Jučer je u prostorijama HDZ-a 1990 održan sastanak Mladeži HDZ-a 1990. Dosadašnja predsjednica Mirjana Bešker iz privatnih razloga ne može nastaviti obnašati dužnost predsjednice. Stoga je na  ovom sastanku za  vršitelja dužnosti predsjednika izabran  Danijel Burečić. Danijel je magistar politologije, koji svoju budućnost vidi u Rami. Stoga se odlučio i za pripravnički staž u Agenciji za lokalni razvoj i politički angažirati kako bi se osobno zauzeo za svoju općinu Prozor-Rama.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim političkim problemima u BiH i mjestu i ulozi mladih u državi i općini Prozor-Rama.

„Uloga mladih treba biti veća i odgovornija jer stanje u državi nije zadovoljavajuće. To potvrđuju stalni odlasci mladih iz BiH. Stalno se vrši pritisak na Općinu Prozor-Rama zbog pojedinačnih napuštanja Rame. Međutim, za ovakvu situaciju odgovorna je isključivo država i trenutne vladajuće strukture na višim razinama vlasti koje vode ovu državu već 20 godina. Malo koja općina čini za razvoj kao što je naša. Treba istaknuti da općina Prozor-Rama svakodnevno radi na poboljšanju kvalitete života mladih s područja naše općine. Rezultati tog rada najbolje su vidljivi kroz stipendiranje studenata i mogućnost odrađivanja pripravničkog staža studentima koji su uspješno završili svoje školovanje, što je prvi korak prema pronalaženju posla. Kroz infrastrukturu i poticaje Općina najbolje pokazuje kako se brinuti o svojim građanima,“ izjavio je Burečić nakon izbora za predsjednika.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar