Izborni sabor HDZ-a 1990 bit će održan 7.svibnja

Izborni sabor HDZ-a 1990 bit će održan 7.svibnja

MOSTAR, 18. ožujka (FENA) – Na sjednici Predsjedništva HDZ-a 1990, održanoj prije dva dana u Sarajevu, usvojen je prijedlog održavanja izbornog sabora za 7. svibnja, na kojem će se birati novi predsjednik te stranke.

Predsjedništvo HDZ-a 1990 razgovaralo je i o pripremama i nastupu na lokalnim izborima, te potvrdilo jasan, od ranije poznat, stav kako HDZ 1990 poziva sve političke subjekte s hrvatskim predznakom na zajednički nastup na lokalnim izborima na prostorima gdje je ugrožen hrvatski nacionalni interes, priopćeno je u petak iz HDZ-a 1990.

Vršitelj dužnosti predsjednika HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović informirao je članove Predsjedništva o ukupnoj situaciji u HDZ-u 1990 s političkim, organizacijskim i financijskim pokazateljima, dosadašnjim aktivnostima i planovima za sljedeće razdoblje.

Na tragu planiranih predstojećih aktivnosti, glasnogovornik HDZ-a 1990 Pero Nikić prezentirao je prvi dio izborne strategije za lokalne izbore.

Glavni tajnik HDZ-a 1990 Ivica Gašpar prezentirao je organizacijski aspekt stranačkog djelovanja te predložio da Davor Selak popuni upražnjeno mjesto u Predsjedništvu HDZ-a 1990, a koje pripada Vrhbosanskoj županiji, što je predsjedništvo stranke jednoglasno potvrdilo.

Predsjedništvo HDZ-a 1990 čvrsto je stalo uz obitelj nestalog generala HVO-a Vlade Šantića i poslalo jasnu poruku o nedavnim događajima, tražeći od nadležnih institucija provođenje istrage i sankcioniranje počinitelja, navodi se u priopćenju.

(FENA) I.S.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar