Danska obitelj izgubila troje djece na Šri Lanki

Danska obitelj izgubila troje djece na Šri Lanki

Danski milijarder Anders Holch Povlsen, vlasnik međunarodnog lanca trgovina odjećom Bestseller najveći dioničar britanske online trgovine ASOS i drugi najveći dioničar njemačke online trgovine Zalando, objavio je da je troje od četvero njegove djece poginulo u terorističkim napadima na Šri Lanki, piše BT.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Vijest je za BT potvrdio Jesper Stubkier, upravitelj komunikacija u tvrtki Bestseller. “Nažalost, potvrđujemo tužnu vijest. Molimo vas da poštujete privatnost (obitelji) i nemamo daljnjih komentara”, rekao je.

Svjedok Kieran Arasaratnam rekao je u nedjelju za BBC da je vidio “Dankinju koja je izgubila troje djece” u bombaškom napadu na hotel Shangri-La. “Rekla je, ‘molite se za mene, molite se za mene'”, rekao je. Arasaratnam je kasnije na Facebooku napisao sljedeće: “Danska obitelj s troje djece. Roditelji su preživjeli. Djeca su im izgleda poginula. Imam troje djece i točno znam kako se sada osjećaju.”

Jedna od Povlsenovih kćerki, Alma Storm Holch Povlsen, prije nekoliko je dana na Instragamu objavila fotografiju svojih sestara AstridAgnes i Alfred na Šri Lanki.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar