Delegacija Nansen akademije iz Lilehamera posjetila Općinu Prozor-Rama

Delegacija Nansen akademije iz Lilehamera posjetila Općinu Prozor-Rama

Predstavnici Nansen akademije iz Lilehamera, predvođeni gosp. Steiner Braynom posjetili su Općinu Prozor-Rama, gdje su se najprije susreli s ravnateljima OŠ Marko Marući i OŠ Alija Isaković.

Nansen Akademija, zajedno sa svojim centrom u Mostaru, već dvije godine provodi određene projekte s ovim dvjema školama u koje su uključeni i nastavnici i učenici.

Nakon obilaska škole u Prozoru, predstavnike iz Norveške u svome uredu primilo je načelnik općine Jozo Ivančević zajedno s dopredsjednikom općinskog vijeća Perom Kovačević.

Predstavnici Nansen akademije upoznali su predstavnike općine s projektima koji se provode u Bosni i Hercegovini, ali i projektom kojeg trenutačno provode u suradnji s dvjema osnovnim školama u gradu Prozoru.

Načelnik Ivančević zahvalio se Nansen akademiji što iskazuje zanimanje za Općinu Prozor-Rama. Posebnu riječ hvale načelnik je imao prema Nansen centru Mostar, čiji predstavnici i provode razne inicijative i projekte u oblastima školstava. Načelnik je iskazao spremnost da se općina Prozor-Rama uključi u svaki budući projekt koji će pomoći ovim dvjema školama, a napose kada je riječ o opremanju škola.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar