Detalji nesreće kod Brinja: Dijete (11) poginulo na mjestu, uhićen vozač kamiona iz BiH

Detalji nesreće kod Brinja: Dijete (11) poginulo na mjestu, uhićen vozač kamiona iz BiH

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 15.30 sati na autocesti A1 kod Brinja poginulo je dijete. Policija je u utorak ujutro izvijestila kako su obavili očevid te su utvrdili da je vozač (47) državljanin Bosne i Hercegovine vozio kamion BiH registracija te da je iz za sada neutvrđenog razloga prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio automobila poljskih registracija, piše 24sata.hr.
Nakon silovitog udara kamion se “nasukao” na zadnji kraj automobila i uz zaštitnu ogradu ga gurao više od 150 metara. U trenucima užasnog naleta autocestom su letjeli dijelovi vozila, a iz osobnog automobila osobne stvari, dječja odjeća, lopta se otkotrljala na drugu stranu autoceste, autosjedalica je odletjela izvan zaštitne ograde…
Zadnji kraj automobila je potpuno smrskan i ostao je prikliješten pod kotačima kamiona. Automobil je vozio Poljak (38). Zbog teških ozljeda na mjestu nesreće je poginulo dijete (11) koje je bilo putnik u automobilu. Vozač automobila teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i 3-godišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila, lakše ozlijeđeni. “Vozač teretnog vozila je uhićen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje”, izvijestila je PU ličko-senjska.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar