Dinamov europski put je završen u četvrtfinalu

Dinamov europski put je završen u četvrtfinalu

Dinamov europski put završen je u četvrtfinalu Europske lige gdje je u dvije utakmice bolji bio Villarreal. Ipak, teško se oteti dojmu da su Modri imali više potencijala nego što su pokazali.
Dinamov europski put završen je u četvrtfinalu Europske lige gdje je u dvije utakmice bolji bio Villarreal. Nakon 1:0 u Zagrebu, Španjolci su slavili i večeras, na stadionu De la Ceramica bilo je 2:1.
Plavi nisu dobro djelovali 70-ak minuta, a to je bilo premalo za Žutu podmornicu
Villarreal je do vodstva mogao u 26. minuti, a udarac Chukwuezea zaustavila je stativa. Samo deset minuta kasnije Žuta podmornica ipak dolazi do vodstva, kada je Alcacer zabio za 1:0 na asistenciju Chukwuezea. Bila je dvojba je li Nigerijac u zaleđu, no uključio se VAR nakon čega je gol potvrđen. U 43. minuti već je bilo 2:0 kada je Moreno pospremio jedan odbijanac sa sedam metara. Majer se u 49. minuti našao u sjajnoj prilici za 1:2, ali Rulli sjajno reagira.
Dinamov nadareni veznjak će morati pregledati još neke video arhive ovakvih mat situacija kako bi poboljšao svoju učinkovitost. Samo tri minute kasnije opasan je i Oršić čiji udarac prolazi pokraj gola. Chukwueze je u 59. minuti izbio sam pred Livakovića, ali je srećom po Plave promašio. Dinamo je opet opasan bio u 64. minute kada je Oršić iskosa s lijeve strane pucao pokraj gola. Samo minutu kasnije prilika na drugoj strani kada Livaković fantastično skida udarac Morena s 12 metara.
Nadu Dinamu nakon sjajne akcije i duplog pasa s Petković vratio je Oršić golom u 74. minuti
Samo dvije minute kasnije zatresao s okvir gola Plavih nakon udarca Chukwuezea. Stekao se dojam da su svi 90 minuta pratili Morena, a mini čuda je radio Chukwueze. U zadnjim minuta Plavi su dobili i slobodnjak na rubu šesnaesterca, ali jako loš udarac Oršića odlazi preko gola. Villarreal je tako izborio polufinale gdje ih čeka Arsenal.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing