PROGNOZA: Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

PROGNOZA: Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Umjerene naoblake ima na sjeveroistoku Bosne. Danas u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno sunčano vrijeme. Umjereno povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18°C.

Subota 17.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini oblačno. U drugoj polovini dana u nizinama se očekuje slaba kiša, a u višim područjima snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

Nedjelja 18.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni u nizinama će većinom padati slaba kiša, rijeđe susnježica, a u višim područjima će padati slab snijeg. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 4°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C.

Ponedjeljak 19.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing